2020 – ųjų AROMA PLATINUM naujienos iš Olandijos!

AROMA PLATINUM pristato du naujus produktus savo linijoje. Tai išskirtinės, pagal aukščiausius kokybės standartus Olandijoje pagamintos malta kava ir kavos pupelės. Šios kavos yra puikiai įvertintos ne tik tarp nuolatinių vartotojų, tačiau ir tarp kavos profesionalų ir baristų.

AROMA PLATINUM IN-CUP malta kava kuri sukurta pagal naują receptą su baristos pagalba. Ši kava pagaminta iš Kolumbijos arabikos pupelių papildytų pupelėmis iš geriausių Pietų Amerikos, Centrinės Afrikos, bei Pietryčių Azijos plantacijų. Ji yra ypatingai smulkaus malimo, todėl pasižymi turtingu skoniu ir išskirtiniu aromatu.

AROMA PLATINUM kavos pupelės, tai išskirtinio recepto 100% Arabikos kavos pupelių mišinys, kuris atkeliavo iš Brazilijos kavos plantacijų papildytu kvapniomis kavos pupelėmis iš Amerikos ir Azijos. Šio išskirtinio recepto paslaptis, tai atskirai skrudintos ir suderintos vidutiniškai šviesaus ir tamsaus skrudinimo kavos pupelės, kurių pagalba sukurtas itin subalansuotas ir unikalus mišinys, kuriame vyrauja riešutų ir šokolado poskoniai.

AROMA PLATINUM, tai kava, kuri pripildys Jūsų dieną išskirtinėmis malonumo akimirkomis.


Senesnis Įrašas Naujesnis Įrašas